Edustamme mm. seuraavia laadukkaita tuotteita ja merkkejä.

Kotimaisesta Ilves Maalit -tuoteperheestä löytyy kaikki, mitä maalaustöissä tarvitaan. Kattavaan valikoimaan kuuluvat sisä- ja ulkomaalit, kalustemaalit, lakat, puunsuojat, pohjusteet ja tasoitteet. Ensiluokkaiset, tiukat laatukriteerit täyttävät tuotteet takaavat onnistuneen lopputuloksen.

www.ilvesmaalit.fi

Sadolin tarjoaa korkealuokkaisia maaleja sekä sisä- että ulkokäyttöön. Sadolin kuuluu kansainväliseen AkzoNobel-konserniin, joka on yksi maailman suurimpia maalinvalmistajia.

www.sadolin.fi

Pinotex on suojannut suomalaista puuta jo yli 50 vuotta. Pinotex kuuluu kansainväliseen AkzoNobel-konserniin, joka on yksi maailman suurimpia maalinvalmistajia.

www.pinotex.fi

Tanskalaiset Nordic Chic -kalkkimaalit ovat täysin myrkyttömiä ja ympäristöystävällinen vaihtoehto esimerkiksi sisustusesineiden ja huonekalujen maalaukseen. Maali antaa kivan himmeän ja karhean pinnan.

Lisätietoja tuotteista

Nordic Chic -jälleenmyyjät

www.nordicchic.dk

Herdins tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita tuotteita puu- ja tekstiilipintojen puhdistukseen, suojaukseen ja hoitoon yli 200 vuoden kokemuksella.

www.herdins.se

Teboil-voiteluaineiden laaja valikoima kattaa sekä ajoneuvojen että teollisuuden voitelutarpeet. Innovatiivinen tuotekehitys ja yli 50 vuoden valmistuskokemus takaavat parhaat voiteluominaisuudet vaativimmissakin olosuhteissa.

www.teboil.fi

Neste on korkealaatuisiin puhtaamman liikenteen polttoaineisiin keskittyvä jalostus- ja markkinointiyhtiö, joka valmistaa kaikkia tärkeimpiä öljytuotteita. Valikoimiimme kuuluvat korkealaatuiset kemikaalit, pienmoottoribensiinit ja öljytuotteet.

www.neste.fi

HAVOLINE®, ENNALTAEHKÄISEVÄÄ SUOJAUSTA MOOTTORILLESI
Pysy liikkeellä Havoline-moottoriöljyjen avulla. Moottorisi äärimmäisiin tarpeisiin vastaavat Havoline-moottoriöljyt tarjoavat dynaamista suojausta ja suorituskykyä siellä, missä sitä eniten tarvitaan, ja ne ylittävät monet tiukimmistakin vaatimuksista.

www.finnoleum.fi/havoline-moottorioljyt/

Zippo-sytyttimien tarina juontaa juurensa vuoteen 1932, ja niitä on valmistettu jo yli 500 miljonaa kappaletta. Zippo toimii kovallakin tuulella ja pakkasella, ja jokaisella sytyttimellä on elinikäinen takuu.

www.zippo.com

Aito ja alkuperäinen Hammerite on aina hyvä valinta, kun kyse on metallin maalaamisesta. Se antaa pinnalle vuosien suojan kulumista, iskuja ja naarmuja vastaan.

Sarjasta löytyy sopiva maali kaiken tyyppisille metallipinnoille sisällä ja ulkona. Olipa kyse sitten uudesta tai vanhasta, ruosteisesta tai aiemmin maalatusta pinnasta, se voidaan käsitellä Hammerite-sarjan tuotteilla. Myös alumiinille, ruostumattomalle teräkselle, messingille ja kuparille löytyy omat tuotteensa.

Käyttöturvallisuustiedotteet:
Hammerite Smooth Finish
Hammerite Hammer Effect
Hammerite Your Color

www.hammerite.fi